ΚΙΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα.Σε ηλικία 19 ετών ήρθε στα Ιωάννινα για να σπουδάσει μουσική. Στο Ηπειρωτικό Ωδείο ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τις σπουδές στην κιθάρα με καθηγητές, Σταύρου Ιωάννης, Φάμπας Ιωάννης,Εύα Φάμπα, Γρηγοριάδου Σμαρώ , Κασφίκης Δημήτριος. Ξεκίνησε βιολοντσέλο στο ωδείο ορφειο Αθηνών   με τον Γ.  Κατσικάκη , συνέχισε στο ηπειρωτικό ωδείο με την Βάσσου Μαριλένα όπου πήρε και το δίπλωμα. Είναι ενεργό μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Τσακάλωφ από το 1989 στο τμήμα εγχόρδων και από το 2013. Από το 2013 είναι ενεργό μέλος  στη συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Ιωαννιτών (Δ.Ο.Ι) ως δεύτερο βιολοντσέλο. Το 2009 διορίστηκε ως μόνιμη καθηγήτρια μουσικής (ΠΕ16) στο Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων. Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει παρακολουθήσει  σεμινάρια στην κιθάρα με τους  Κοτσιώλη ,Μπεχλιβάνογλου, …. και στο βιολοντσέλο με τον Ντοροφτέι, Τουλή, Λουλάκη Λουκία,……

Από το 1995 λαμβάνει μέρος ως εγκεκριμένο μέλος εξεταστικών επιτροπών από το Υπουργείο Πολιτισμού. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Alexander technique για μουσικούς και διεύθυνση ορχήστρας.  Το 2010-11 υλοποίησε το πολιτιστικό πρόγραμμα στο μουσικό σχολείο Ιωαννίνων με θέμα «Μπορεί  το βιβλίο, θεωρία της μουσικής να είναι και διασκέδαση». 

Εδώ και δέκα χρόνια έχει συμβάλει στην λειτουργία του ωδείου ars nova και στη δημιουργία μουσικών συνόλων. 

Περιήγηση με πληκτρολόγιο
X
Click to listen highlighted text!