Σχετικά

Ars Nova Music School

‘Be part of the next music generation’

Σας καλωσορίζουμε  στο ωδείο της επόμενης  μουσικής γενιάς!

ΩΔΕΙΟ «ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΕΣ»

ΑΡ.ΠΡΑΞΗΣ:49349/7957/25.07.2017                               

ΦΕΚ 2867/Β/21.08.2017

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΘΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : ΚΙΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ –ΠΑΠΠΑ ΠΕΛΑΓΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το ωδείο Νέες Τέχνες – Ars nova-έχει ξεκινήσει την δραστηριότητα του σαν  μουσικό εκπαιδευτήριο εδώ και 15 χρόνια στον Κατσικά Ιωαννίνων και από το 2014 συνεχίζουμε με το παράρτημα μας στην Κ.Φρόντζου 2 στο κέντρο της πόλης.

Καλλιτεχνικός διευθυντής  μας είναι ο Δημήτρης Δημόπουλος

Διαθέτει  όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ενός σύγχρονου εκπαιδευτηρίου που παρακολουθεί τις εξελίξεις της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Με  σύγχρονα   προγράμματα σπουδών το παιδί μαθαίνει να αγαπάει τη μουσική, να δραστηριοποιείται ομαδικά μέσα στα σύνολα  οργάνων και χορωδίας, να καλλιεργεί τη φωνή και την ακοή του να έρχεται σε επαφή με την παραδοσιακή μουσική της χώρας μας και των άλλων χωρών, γνωρίζοντας όλα τα είδη της μουσικής. Με εξειδικευμένους και καταξιωμένους συνεργάτες ,σολίστ, αναγνωρισμένους  και  με εμπειρία στον χώρο της μουσικής, προσφέρουμε μια ουσιαστική γνώση και  κατάρτιση,  σε συνάρτηση με ποιοτικές συνεργασίες με άλλα ωδεία της χώρας, σύνολα οργάνων και χορωδίας, συμμετοχή σε διαγωνισμούς ,  σεμινάρια και συναυλίες,  που οδηγούν τον μαθητή στην απόκτηση εγκεκριμένων  και αναγνωρισμένων πτυχίων από το υπουργείο Πολιτισμού.

Παρέχουμε και προγράμματα σπουδών για όλες τις ηλικίες ειδικά διαμορφωμένα.

Χώρος

Διαθέτει δύο κτίρια .Ένα στον Κατσικά Ιωαννίνων , με 7 αίθουσες διδασκαλίας και μια αίθουσα εκδηλώσεων, συναυλιών και το δεύτερο σε κεντρικό σημείο των Ιωαννίνων απέναντι από την Ζωσιμαία βιβλιοθήκη σε διώροφο κτίριο με καλλιτεχνική άποψη και ζεστό περιβάλλον.

 Διεύθυνση:

·         Εθνικής αντιστάσεως 54 Κατσικάς Ιωαννίνων

(Δίπλα στο ζαχαροπλαστείο Μάντζιος)

Τηλ.26510 91004

·         Κώστα Φρόντζου 2 Ιωάννινα

(απένανατι από την Ζωσιμαία δανειστική βιβλιοθήκη)

Τηλ.26510 34164

Facebook: arsnovaioannina

·         Email: arsnovaioannina@gmail.com

 

Περιήγηση με πληκτρολόγιο
X
Click to listen highlighted text!